fredag 18 februari 2011

Nytt fönster mot världen

Som komplement till bloggen har jag nu skaffat mig en hemsida. Använde det enkla webbaserade verktyget - www.wix.com - förvånansvärt enkelt att använda när till och med jag klarar av det.
Adressen ifall ni vill kika lite är:

www.wix.com/studioeriksson/photo

Välkomna på ett besök!

4 kommentarer:

Peter sa...

Shysst portfolio du har skrapat ihop. Jag hade dock lite problem att besöka sidan från diverse mobila enheter (som är ganska vanligt) eftersom den bygger helt och hållet på Flash. Jag skulle ge besökare utan Flashstöd en möjlighet också...

Studio Eriksson sa...

Tack Peter!
Tyvärr är jag ingen hemsidesnickrare utan får förlita mig på de verktyg som finns tillgängliga. Jag vet om problemet med flash-stöd men jag kan inte göra någon annan hemsida än denna och då är detta bättre än inget! :O)
Har denna för att visa lite bara sen även för att det var kul att göra ngt när man är hemma med en förkylning.

Photos_By_Niklas sa...

snygg men skulle nog bli perfekt om det inte fanns massa reklam för wix.
skulle se mera seriös ut då.

sen har vi dilemmat med vattenmärken på bilder..ska man ha det ska det va en snygg lite logga/namn som passar in i bilden. inte som nu en stor blaffa rak över bilden.

men det är som jag ser det.
hoppas du inte tar illa upp
sidan har stor potential.

ps
jag har själv försökt,men inte kommit så jag fått upp en sida ens..

Studio Eriksson sa...

Tack för kritiken Nicke!
Reklamen blir man av med när man betalar för sig... :O( Vill först se om det är lönt med en hemsida innan jag börjar pynta.)

Angående "blaffan" (copyrighten) så är det för bildstölder! Personligen tycker jag också att det ska vara en liten diskret sak i hörnet men det är SÅ lätt att fixa bort den (nerifrån ett hörn på bilden) om den inte täcker HELA bilden med en stämpel. Tycker ändå att jag gjort den någorlunda diskret.

Ser fram emot din hemsida när den är klar. Mvh Ekis