lördag 30 oktober 2010

IKO-Malmö

Ja då kom till slut förlusten... Spöket stavas Markus Svensson i MIF, en del i IKO får nog även höja sin lägstanivå lite (kaptenen i skutan).
Glädjande så har jag hittat en publicerad bild ute på nätet, Sydsvenskan valde att köpa lite bild från PIC-Agency, GUTT!


Markus Svensson var i strålande form och jublade efter "nollan".


Stefan Pettersson inte i lika strålande form (kanske måste börja tänka på sin inställning nu så han inte kommer på efterkälken)


Guter, är det inte dags för en annan straffvariant nu? Kanske en som går in! Alla målvakter känner till denna (ser snyggt ut på bild men det är inte första av denna som går över målvakten "upp i ribban och ned på målvaktens högersida UTANFÖR målet" tillägg efter rätt iakttagande från kommenterare).


Nikals Jadeland nådde inte hela vägen i matchen, (även om han talar samma språk som Malmöiterna) fast denna tacklingen hittade han rätt i.


Publikstöd på läktaren som var otroliga 3265, här i form av en skadad forward som kommer att vikariera som alternativ-tomte i en utlottning av IK Oskarshamn (alla sätt är bra utom dom dåliga) :O).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om du var på matchen såg du kanske att straffen inte gick över....

Håller med om att folk i iko måste höja sin lägstanivå!

Studio Eriksson sa...

Uppdaterar texten omgående!
En bild säger inte... :O) Ta bloggen med en nypa salt och en stor portion humor.