lördag 27 mars 2010

Earth hour och sommartid


Flitens lampa lyser inte på natten i kommunhuset, kanske de förtroendevalda bara samlar kraft för ny viktiga beslut.
Undrar om denna skylt kommer att släckas under "Earth Hour" i kväll?
Tänkte köra ett nattfotorace i natt men kom på att det försvinner en timme mellan kl. 2 och 3. Precis då hade jag planerat min fotosession! Så jag slipper... :o)

2 kommentarer:

tomasrj sa...

Ha ha, anar latmasken, men jag ska inget säga...

Det är kul med dessa kontorshus på kvällen och natten, för om någon glömt att släcka på sitt rum så syns det väldigt väl.

Du nämner de förtroendevalda. Nu är det ju mest tjänstemän i stadshuset. De förtroendevalda ska helst inte sitta där inne och häcka utan kanske ha vanliga jobb med politiken som fritidssyssla – även om samhället tenderar att göda fram alltfler heltidspolitiker.

Jag minns för tio år sedan, när dåvarande oppositionsrådet, en moderat grisbonde från Bockara, inte nöjde sig med ett skrivbord i ett rum tillsammans med flera andra i stadshuset. Han fick sin vilja igenom och fick ett eget rum. Det löstes genom att två tjänstemän i stället fick flytta ihop i ett gemensamt rum.

Studio Eriksson sa...

Latmasken finns nog där men jag har haft fullt denna vecka med företaget (fotojobb) börjar bli lite sliten nu med helitidsjobb och eget företag. Jag avrundar fotoveckan med fotobevakning av Oskarsgalan samt en hel del redigeringsarbete under söndagen av alla jobb.
Kanske kommer det någon nattbild från Oskarsgalan...